2017. dec 09.

5vös-akták - III. Fröccspong Bajnokság

írta: SZTE Eötvös Loránd Kollégium
5vös-akták - III. Fröccspong Bajnokság

Salamon Péter beszámolója

2017. december 7., este 8 óra. A poharak fröccsel, a Nagyterem fantasztikus hangulattal telik meg, hiszen kezdődik az Eötvös Loránd Kollégiumban a III. Fröccspong Bajnokság, ahol a sorsolás után 15 páros, először 5 csoportra osztva kezdi meg a tornát a körmérkőzésekkel!

img_20171207_210318_hdr.jpgFotó: Oláh Alex

Az izgalmas csoportkör után következett a még izgalmasabb negyed-, majd az elődöntő. A dobogóra jutásért a Fröccshuszárok (Bodnár Dániel és Oláh Alex), valamint a(z) #Alsópolc játszott, melyek közül végül az utóbbi csapat került ki győztesen, így az ő nyakukba akasztották a harmadik helyért járó bronzérmet.

Párhuzamosan a bronzmérkőzéssel zajlott a döntő az Azért tudi! és a PeCa között. Egy nagyszerű és rendkívül kiélezett mérkőzés során igazából mindkét csapat megérdemelte a győzelmet, de végül a PeCa vitte be az utolsó, nyerő dobást, így ők vehették át az aranyérmet és a vándorserleget, míg az Azért tudi! csapata ezüstérmes lett.

froccspong_dobogo.jpgFotó: Wiandt Péter

1. hely: PeCa (Seres Laci, Salamon Peti)
2. hely: Azért tudi! (Imre Nóri, Tekeli Tomi)
3. hely: #Alsópolc (Gera Zoli, Tanner Martin)

A kicsit már karácsonyi hangulatú bajnokság szerintem kiváló és könnyed lezárása volt a szorgalmi időszaknak, én ezúton szeretnék gratulálni minden résztvevő csapatnak, remélem mindenki jól érezte magát! Továbbá megragadnám az alkalmat, hogy mindenki nevében megköszönjem Tekeli Tominak és Wiandt Petinek az ismét kifogástalan szervezést!

Sikeres vizsgákat kívánok! Találkozunk a IV. Fröccspong Bajnokságon! ;)  

Salamon Peti

Szólj hozzá

közösség esemény sport beszámoló eötvös koli Eötvös Blog 5vös akták fröccspong