2015. nov 10.

"I am the shadow on the moon at night / Filling your dreams to the brim with fright. "

írta: ildicosafrod
"I am the shadow on the moon at night / Filling your dreams to the brim with fright. "

Halloween újratöltve

12111916_10203848181843886_4202603248804983832_n.jpg

  

A kollégiumban sokadjára került megrendezésre a hagyománnyá vált Halloween-parti, amelynek először voltam részese életem során. A természetes környezet védelméért elengedhetetlen a közösségben erősíteni az újrafelhasználás jelentőségét, éppen ezért az estnek helyt adó nagyterem dekorációja kizárólag ennek a témának volt alárendelve - mindezekért köszönet Pap Rékának és a kreatív kör szorgalmas tagjainak.

kepek_1.jpg

Az est folyamán a legötletesebb, legkreatívabb és legkörnyezettudatosabb jelmezek sorát láthattuk, a világhírű stylistokból és divattervezőkből álló zsűri a helyezések odaítélése során nagyon nehéz helyzetben volt, azonban a szavazatok számolása után megszülettek az eredmények. Harmadik helyezett lett Csikós Sándor mint szellemlovas, a második helyezettnek járó emléklapot Palásti Dávid a zöld íjász teljesen hiteles megszemélyesítéséért kapta meg, hiszen a sorozat híressé vált monológjának személyre szabott átiratát is előadta. A legötletesebb és legkreatívabb jelmez díja a filmes univerzum egyik kedvenc pszichopatájának jutott Marsovszki Ádám megformálásában, melynek következtében az estet egy örök kitörölhetetlen kérdéssel zártuk: „Why so serious?”

 

Mindezek után a szakavatott zsűri kihirdette az első szendvicskészítő verseny győzteseit, a nevezett pályaművek bemutatására a rendezvény legelején került sor, ezáltal jelentős idő maradt a produktumok „megemésztésére” és a helyezettek kellő „átrágására”. A harmadik helyezést Ámán Ildikó kapta, az ezüstérmet Papp Sándor érdemelte ki, és végül az Eötvös Kollégium legízletesebb szendvicsének" járó díját és oklevelét Meszlényi Valéria padlizsánkrémes szendvicsei nyerték el.

 

kepek2.jpg

 

A helyezettek kihirdetése után kezdetét vette az éjszakába nyúló parti és beszélgetések sora. Mindenkinek köszönjük szépen a részvételt és a közreműködést, a helyezetteknek pedig ismételten szeretnénk gratulálni! Remélem, mindenki nagyon jól érezte magát az este folyamán - legközelebb találkozunk a Mikulás-ünnepségünkön!

 

(Az estről készült további képekért katt a kollégium hivatalos Facebook-oldalára!)

 

Ámán Ildikó

Szólj hozzá

kreatív közösség beszámoló halloween környezetvédelem eötvös eötvös kollégium Eötvös Blog