2014. már 16.

Az Eötvös Blog bemutatkozik

írta: sarodisz
Az Eötvös Blog bemutatkozik

Szeretettel köszöntjük az Internet Minden Kedves Vándorát, az Eötvös Loránd Kollégium blogíró csapata nevében!

 

Eötvös Loránd Kollégium, mint fentebb írtam, azaz nem a budapesti Eötvös József Collegiumról, hanem annak szegedi testvérintézményéről van szó, ami hasonló alapokon szerveződött 1931-ben. (Emitt muszáj felhívnom a figyelmet a Loránd név helyesírására, "ősatyánk" és a Magyar Helyesírás Szabályainak tisztelete miatt.)

 

A blog maga a következő célokkal jött létre:

A hivatalos honlapunk mellett, ami nagyobb volumenű történéseket rögzít, szeretnénk egy alternatív felületet is működtetni, ahol a kisebb történések is elbeszélhetőek.

Nagyon jó lenne, ha le tudnánk számolni némileg azzal a képpel, hogy az eötvösösök maguknak való emberek. Lehet valaki zárkózott személyiség, egyben eötvösös, de maga a Kollégium egy nyitott közösséget képez. Mivel a blog nyitott műfaj, várjuk az olvasók hozzászólásait.

Az Eötvös táján történő változások mellett szakkollégisták közérthető nyelven megírt, ismeretterjesztő szövegeit is közöljük. 

Végeredményben kollégiumi "kis színeseket" és információt szeretnénk közvetíteni, egyben interakcióba lépni mindenkivel, aki kíváncsi ránk.

 

Jó olvasást kívánunk Mindenkinek!

 

 

 

Szólj hozzá

eötvös loránd eötvös kollégium eötvös blog eötvös kollégium blog